Palvelut

Meiltä saat kaiken tarvittavan palvelun automatiikkaan liittyen avaimet käteen periaatteella.

Suunnittelu
Tarjoamme asiantuntevan suunnittelun asiakkaan toiveita kunnioittaen. Tavoitteena on ohjata suunnittelu helppokäyttöisiin, tehokkaisiin ja energiataloudellisiin ratkaisuihin. Suunnittelussa käytämme nykyaikaisia ja alaan soveltuvia ohjelmia.

Sähkö- ja ohjauskeskukset
Rakennamme omassa toimitilassa omien suunnitelmien pohjalta sähkö- ja ohjauskeskuksia. Keskukset valmistetaan sähkökeskusdirektiivin mukaisesti ja varustetaan CE-merkinnällä sekä vaatimustenmukaisuusvakuutuksella. Keskukset toteutetaan laadukkailla keskuskomponenteilla ja käyttäen eri valmistajien säätölaitteita, esim. Ouman, TAC, Siemens, Regin, Crouzet ym.

Asennus
Asennamme valmiin ohjauskeskuksen ja tarvittavat mitta-, säätö- ja ohjauslaitteet suunnitelman mukaiseksi kokonaisuudeksi. Palveluihimme kuuluvat myös muut automatiikan asennustyöt.

Viritys- ja käyttöönotto
Viritämme ja käyttöönotamme laitteen toimintakuntoon. Tämä vaihe on tärkeää että varmistetaan että suunnittelu- ja asennusvaihe ovat sujuneet ennalta määrätysti sekä varmistetaan laitteen oikeanlainen toiminta ja vältytään mahdollisilta väärinkäytön ongelmatilanteilta.

Huolto ja asiantuntijatehtävät
Teemme ilmanvaihtokoneen huollot ammattitaidolla sekä tarjoamme asiantuntijatehtäviä eri ongelmatilanteissa.